|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
Пітчер — це один з інструментів бариста. Це ємність для взбивання молока для капучино, лате та інших кавових напоїв з бархатистою молочною пінкою і малюнками на її поверхні. Також його називають молочник або джаг.
Пітчер являє собою невеликий сталевий глечик з гострим носиком.
При виборі пітчера для роботи необхідно памʼятати про декілька речей.
Перше, – матеріал з якого він зроблений, оскільки пітчери також бувають алюмінієві та пластикові, але не варто економити. Нержавіюча сталь з товстими стінками найкраще передає тепло, що дуже важливо для контролю над температурою молока. Друге – це його обʼєм: пітчер наповнюється тільки наполовину і це потрібно памʼятати під час приготування кави. І наостанок, обираючи пітчер, зверніть увагу на його носик: гострий чи тупий. Гострим зручно виводити малюнки на поверхні молока – лате-арт. Щоб молоко збилося добре і не перегрілося воно має бути попередньо охолоджене.
Матеріал – нержавіюча сталь.
Колір – сріблястий.
Обʼєм – 350 мл, 600 мл.
Пітчерів обʼємом 1 л зараз в наявності тимчасово немає.
